Saturday 6 November 2021

Sana Söz Oyuncuları

SANA SÖZ OYUNCULARI KİMLER. İşte gerçeklerden uyarlanan hikayesi ile izleyici ile buluşan Sana Söz ilk bölüm.


K0v1x2paeqkkym

Öte yandan Sana Söz dizisinin Müge Anlısı olacak olan Elife ünlü oyuncu Nehir Erdoğan hayat veriyor.

Sana Söz oyuncuları. Didem Petekkaya ile evli olan Erkan Petekkaya Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bölümünü kazanmış ve 1993 yılından beri. Polisiye ve dram dolu hikayelerin dizi olarak uyarlanacağı Sana Söz dizisi merak konusu oldu. O3 Medya nın yapımcılığını üstlendiği Star Tv nin yeni dizisi Suçlu nun oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya Nehir Erdoğan Serkan Altunorak Emin Olcay Ayçin İnci Hivda Zizan Alp Aslıhan Kapanşahin ve Atakan Hoşgören rol alıyor.

Çekimleri devam eden dizinin yapımcılığını 03 Medya üstlenirken dizinin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez yer. Sana söz dizisinin yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın yer aldığı dizide.

Programında katilleri bulmaya ve cinayetleri çözmeye çalışmaktadır. Elif programında cinayetleri çözüp katilleri bulmaya çalışmaktadır. Sana Söz Dizisi Tanıtımı Senarayo ve OyuncularıKanala Destek İçin Tıklayın.

Sana Söz oyuncuları kim. Yeni dizinin oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan Erkan Petekkaya Serkan Altunorak Ayçin İnci Aslıhan Kapanşahin Hivda Zizan Alp Cansın Çekili ve Atakan Hoşgören yer alıyor. Herkese her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan Elifle Omerin hikâyesi seyirciyle buluşacak.

Sana Söz dizisi ilk bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Yayınlanan ilk fragmanından itibaren seyircinin dikkatini çeken Sana Sözün konusu ve oyuncuları merak konusu. Sana Söz ilk bölüm canlı izle Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın başrollerini paylaşacağı Sana Söz 1.

Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan Elif isminde bir program sunucusunu canlandırıyor. ERDEM - SERKAN ALTUNORAK. Herkese her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan Elifle Ömerin hikayesi izleyici ile buluşacak.

Sana Söz ilk bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Kadrosunda Erkan Petekkaya ve Songül Öden gibi ünlü oyuncuların olduğu Sana Söz dizisinin çalışmaları devam ediyor. Elif programında cinayetleri çözüp katilleri bulmaya çalışmaktadır.

Halk tarafından sevilen Elif işine tutkuyla bağlıdır ve bu yere gelebilmek için pek çok fedakarlık yapmak zorunda kalmıştır. 02112021 1845 Son Güncelleme. Sana Söz dizisinin başrolünde yer alan oyuncumuz Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970 yılında.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın. Sana Söz dizisinin başkarakterlerinden biri olan Elif Müge Anlı ile Tatlı Sert formatına benzer bir formatta program sunan bir sunucu olarak hikayedeki yerini alıyor. Star TVnin yeni dizisi olan Sana Söz dizisinin heyecan uyandıran bir konusu var.

Sana Söz Oyuncuları Erkan Petekkaya Ömer Öyle Bir Geçer Zaman Ki Dila Hanım Paramparça Kayıt Dışı Vurgun Kırmızı Oda ve son olarak Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya 11 Aralık 1970 Elazığ doğumludur. Sana Söz dizisi oyuncuları ve karakterleri ELİF - NEHİR ERDOĞAN. Sana Söz dizisinin başrolünde yer alan Nehir Erdoğan 16 Haziran 1980 yılında İzmir de dünyaya.

Erkan Petekkaya Nehir Erdoğan Serkan Altunorak Ayça İnci Hivda Zizan Alp Orhan Güner Ferhat Baynal Yaşar Aydınoğlu Aslıhan Kapanşahin Atakan Hoşgören Selin Genç Selda Güldükoğlu ve Ali Önsöz. Serkan Altunorak Sana Söz dizisinde Televizyoncu Elifin eşi Avukat Erdem rolünü canlandırıyor. Sana Söz dizisinin oyuncu kadrosuysa şu şekilde.

Erkan Petekkaya ilk kez bir polisi canlandırırken Nehir Erdoğan. SANA SÖZ DİZİSİ KARAKTERLERİ. Sana Söz dizisi inandıkları uğrana yollarından asla sapmayan Elif ve Ömerin hikayesini konu almaktadır.

Sana Söz dizisinin konusu ve oyuncuları. UMUT - ATAKAN. Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın baş rolde yer aldığı Sana Sözün 29 Ekimde ekran macerasına başlaması bekleniyordu ancak son.

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın yer aldığı dizide. İzleyici ile buluşmak için gün sayan Sana Sözün afişinde başrol oyuncuları Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan yer aldı. BölümBaşrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın yer aldığı dizide.

Nehir Erdoğan Elif Erkan Petekkaya Ömer Serkan Altunorak Erdem Ayçin İnci. Sana Söz dizisinin oyuncuları. Sana Söz dizisi ilk tanıtım filmi ile piyasaya hızlı bir giriş yaptı.

Sana Söz 1. Star TVnin yeni dizisi Sana Sözün oyuncu kadrosu bir hayli dikkat çekti. Herkese her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan Elifle.

Sana Söz Dizisi Konusu Ve Oyuncuları. Sana Söz Dizisi Oyuncu Kadrosu Ve Karakterleri Erkan Petekkaya- Ömer. Televizyon programcısı olan Elif cinayetleri çözmeye ve katilleri bulmaya çalışmaktadır.

Başrollerini ünlü oyuncular Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğanın paylaştığı dizi Sana Söz dizisi ertelendi. Sana Söz dizisinin başrol oyuncusu Nehir Erdoğan Elif isminde bir program sunucusunu canlandırıyor. 29 Ekimde ilk bölümü yayınlanacağı açıklanan dizi ekranlara gelmedi.

02112021 1845 TAKİP ET Ekranların yeni dizisi Sana Sözün başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan. Starın yeni dizisi Sana Söz ilk bölümüyle bu akşam izleyici ile buluşacak. Peki yayınlanan ilk tanıtımının ardından büyük merak uyandıran dizinin başrol oyuncuları Erkan.

Sana Söz Konusu. Elif Müge Anlı tarzından bir program sunan sunucudur. Bölümü Star Tv ekranlarında yayınlandı.

Başrollerini Erhan Petekkaya ve Nehir Erdoğan.


Yuul84uz50qj6m


4ri7g7ijcr2btm


9l6bhmdrhnsvxm


Yzrmon3acksjvm


Bft1clvflkgnym


Yvu4evsaz7xium


Yuul84uz50qj6m


K0v1x2paeqkkym


Sana Soz Dizisi Oyunculari Kimdir Sana Soz Dizisi Konusu Nedir Sana Soz Dizisi 1 Bolum Biyografi Haberleri


Sana Soz Dizisinin Oyunculari Kimler Iste Sana Soz Dizisinin Konusu Ve Oyuncu Kadrosu Guncel Haberler


R Houuxhlh81tm


Vv67int5ko 06m


Vv67int5ko 06m


Yuul84uz50qj6m


Negr1r044sl6zm


Sana Soz Dizisi Oyunculari Ve Karakterleri Dizi Seti


Sana Soz Dizisi Oyunculari Kimdir Sana Soz Dizisi Konusu Nedir Sana Soz Dizisi 1 Bolum Biyografi Haberleri


Swl1tgccfkfufm


Sana Soz Dizisi Oyunculari Ve Karakterleri Dizi Seti

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Sana Söz Oyuncuları

0 comments:

Post a Comment